Følg oss på sosiale medier

Om oss

Brødr. Jacobsen Handel AS ble etablert i 1945. Handelsvirksomheten ble utskilt i eget  frittstående selskap i 1990 og har idag ca 40 ansatte.

Brødr. Jacobsen har siden 60-årene vært medlem av Expert kjeden og driver en av landets største butikker innen forbrukerelektonikk på Raglamyr i Haugesund. Bedriften driver også Expert Heiane på Stord som ble etablert i 2010.

Omsetning på ca 140 millioner kroner.

NØKKELORD: Høy produktkunnskap og lang bransjeerfaring, Haugalandets største lampebutikk, egen sjåfør og montør (parabol/tv), lave priser, lagerfører alle produkter, tilbyr finansiering, forsikring og klargjøring av din nye pc/mobil/tv.

Velkommen til oss for en hyggelig handel på Heiane eller Raglamyr.

 

Om Expert

Expert AS er en ledende forhandler av forbrukerelektronikk til nordiske forbrukere gjennom landsdekkende butikknett og nettbutikker.

 

Vårt mål er å tilby kunden et stort utvalg av kjente merkevarer til markedets laveste pris.

Vår visjon er å være verdens mest kundevennlige butikk.

Vår forretningside er at Expert skal være den beste og mest effektive formidler av forbrukerelektronikk, hvitevarer, tilbehør og kundevennlige tjenester.

 

Expert AS ble dannet i 1962 av 46 norske elektroinstallatører og ble da etablert under navnet EILAG Elektroinstallatørenes Innkjøpslag A/L. I dag eies Expert av AWILHELMSEN AS og Dolphin Invest AS v/Øivind Tidemandsen.

Expert er organisert som et konsern der morselskapet Expert AS eier Expert i Norge, Danmark og Finland. Som varemerke er Expert en av de mest kjente i Norden. I tillegg bruker vi Punkt1 i Danmark. Expert har sitt hovedkontor på Gjelleråsen like nord for Oslo.

Expert har dedikerte og engasjerte medarbeidere. Disse er Experts viktigste ressurs og viktigste suksesskriterie.

Expert har internasjonal tilknytning gjennom medlemskap i verdens største salgsorganisasjon innen forbrukerelektronikk, Expert International og Expert Global.

 

Norge

I starten av 2014 hadde Expert Norge 126 butikker fordelt over hele landet, fra Vadsø i nord til Mandal i sør. Av disse var 57 butikker eid av Expert Norge AS, mens 69 var handlereide butikker med Expert profil.  Expert Norge AS har 1150 ansatte.

Expert Norge Nettside

 

Danmark

I Danmark er Expert den ledende aktøren innen sitt felt. I Danmark selger kjeden Punkt1 hvitevarer mens Expert selger brunevarer. I tillegg har selskapet flere virksomheter innen dansk netthandel og er størst i dette markedet.

Ved starten av 2014 var 299 butikker tilknyttet Expert, hvorav 32 var heleide og 267 var handlereide.

Expert Danmark Nettside

 

Finland

Expert AS eier 51 prosent av den finske butikkjeden Expert ASA Oy. Dette er den
største grupperingen innenfor finske Expert. I tillegg eier Expert AS 56 prosent av Expert Finland Oy som har rettighetene til varemerket Expert i Finland.

Ved starten av 2014 bestod finsk virksomhet av 37 heleide og 70 handlereide butikker. Den finske virksomheten har 1000 ansatte.

Expert Finland Nettside

FIRMA INFORMASJON

Brødr. Jacobsen Handel AS
Raglamyrveien 3
5536 Haugesund

Telefon: 52703000
Fax: 52703027
raglamyr@experthaugesund.no

Org nr.: 960 853 598
Bank konto: 5337.05.76064

Følg oss på twitter

Finn oss med google maps